Vi hadde to lag påmeldt i J13, i hver sin gruppe med en aldri som liten joker i risikoen for å møtes i sluttspillet.
Det ble noen tap og noen seire, men viktigst av alt var de mange gode prestasjonene. Noen scoret sitt første mål, andre fikk sin første utvisning - men det er lærdom i alt! Vi var heldige og møtte bare lag vi aldri møter til vanlig, og det skulle vise seg at det ene laget definitivt havnet i cupens hardeste pulje.
Etter innledende kamper fredag og lørdag var det tid for besøk i Kongeparken lørdag kveld. Jentene fikk lurt Erica (trener) opp i både det ene og det andre av attraksjoner, og koste seg i fint vær som etterhvert ble litt kjølig. Vel tilbake på hotellet måtte noen på McDonalds etter mat, noen så på Eurovision og andre sovnet.
De klarte selvsagt kunststykket å plassere seg slik i puljene sine at de møttes søndag, og det var mye iherdig taktikkplanlegging for å komme seirende ut. På den positive siden gikk Kjøkkelvik uansett videre, men det er mager trøst for de som var ute av turneringen.
I kvartfinalen var det relativt greit motstand, før de møtte et på papiret sterkt lag i semifinalen. Der lå Kjøkkelvik under deler av kampen, før de på mesterlig vis aldri gav opp, sloss som aldri før og sikret en uavgjort som gav sudden death. Erica vant kampen om å starte med ballen, jentene leverte og dermed var det klart for B-finale.
Der møtte de Sandnes som de slo med ett mål i innledende runde. Også denne kampen ble en batalje og det var jevnt hele kampen. Dessverre tapte jentene med ett mål, etter å ha sikret uavgjort med 20 sekunder igjen, men de spilte fantastisk og de andre var tidenes heiagjeng!
Det viser seg at alle de fire lagene i pulje A, tok alle finaleplassene: to av dem tok a-finalen og de to andre b-finalen, så det var nok turneringens tøffeste pulje.

Det ble en lang søndag, vi var ikke hjemme før nærmere kl 23, men vi har hatt en nydelig tur. Nye bånd er knyttet, jentene er blitt mer sammensveiset og vi har lært masse av å møte ganske tøff motstand på banen.
Takk til Kyrre som var sjåfør, Veronica som fikset pizza vi kunne plukke med oss på Stord og spise på vei hjem, og alle foreldrene som fulgte på kamper, fikset mat når middagssplanene røk pga sluttspill, fraktet syke til hotellet og bar på bager, drikkeflasker og sko.

Tusen takk for turen, jenter! Vi gleder oss til fortsettelsen!